with Florensia at SMK SANDHY PUTRA BANDUNG – View on Path.

with Florensia at SMK SANDHY PUTRA BANDUNG – View on Path.

Holla tumbs!
Berabad abad gak curhat hehe agak lebay sihhhh. Gak mau curhat ko, cuma mau kasih tau aja. FYI nih gue lagi seneng banget. Senengnya kenapa? Nanti bakal gue ceritain yahhhh. Intinya sih gue cuma mau bilang :

"seberapa baik kamu di depan pasanganmu, gaakan pernah sempurna kalau keluarga mereka gabisa nerima kamu"

Itu si tumbs itu aja intinya. Pokonya gue seneng bangeeeeet. Alhamdulillah hidup gue hampir sempurna! Hiiiiiiiiii

Nb : makasih buat yang udah jadi temen hidup dengan setia 4 bulan ini, kamu luar biasa. Gaada abisnya sayang sama kamu, mwah!

At Winner Bratwurst

Day out sama mama mertua:) – at Winner Bratwurst – See on Path.

"I’m becoming more silent these days. I’m speaking less and less in public. But my eyes, god damn, my eyes see everything."

— (via thisisme-noah)

(Source: c0ntemplations, via frshkmla)

"Here comes the cold, and find the love to call your own. You, enter you. Your cheeks the shade of pink and the rest of you in powder blue. Who knows what will be? But I’ll make you guarantee, see? No way November will see our goodbye. When it come to December, it’s obvious why. Then come January we’re frozen inside, making a new resolution a hundred times. February, won’t you be my valentine?"

— Someone inside of my heart

Ada yang ninggalin sebulan terus minta fotobox dulu, walau muke tapi buat penyemangat katanya. Gonna miss yew, kang!♥

Ada yang ninggalin sebulan terus minta fotobox dulu, walau muke tapi buat penyemangat katanya. Gonna miss yew, kang!♥

Take care there, I’ll be missing yew♥♥♥ with Irvan – View on Path.

Take care there, I’ll be missing yew♥♥♥ with Irvan – View on Path.

Malem minggu kita anti mainstream, alhamdulillah terawih pertama bareng:) *btw pardon my face yg bulet banget* with Irvan at Komp. Bumi Hanjuang – View on Path.

Malem minggu kita anti mainstream, alhamdulillah terawih pertama bareng:) *btw pardon my face yg bulet banget* with Irvan at Komp. Bumi Hanjuang – View on Path.

When it hurts to look back and you’re afraid to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there

When it hurts to look back and you’re afraid to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there

Kelas pindah di lift:) with juwita, Adam, cut shabrina, Ruben Juninho, Agatha, Hasanah , and Rasjedi at Hospitality Tower STP Bandung – View on Path.

Kelas pindah di lift:) with juwita, Adam, cut shabrina, Ruben Juninho, Agatha, Hasanah , and Rasjedi at Hospitality Tower STP Bandung – View on Path.